Pic Solution AirFamily

Pic Solution AirFamily

Pic Solution AirFamily

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (08.11.2016): 127,99 лв

Още интересни продукти

Описание
Pic Salution инхалатор за цялото семейство AirFamily. Инхалаторът за цялото семейство Airfamily притежава следните технически характеристики:
  • Патентована небулизаторна чашка Sidestream
  • Максимална скорост на потока: 13 ± 1 л/мин
  • Вдишвани частици: 82%
  • Режим на работа: максимум 20 мин
  • Капацитет на небулизаторната чашка: 5 мл
  • Ниво на шума при разстояние 50 см: 67 dBс
  • Гаранция на продукта: 2 години.
Патентованата небулизаторна чашка Sidestream е създадена в резултат на множество клинични проучвания. Тя осигурява значително по-бърза и по-ефективна аерозолна терапия от стандартните инхалаторни устройства. Внедрена е иновативната технология Diamond Jet, гарантираща по-равномерна и пълноценна небулизация - медикаментът преминава през четири, независими от въздушния поток канали. Това предотвратява преждевременна небулизация в тръбите, гарантирайки по-голямо количество диспергиран медикамент, с подходящ размер на частиците. Посредством небулизаторната чашка Sidestream 80% от небулизираните аерозолни частици са с размери по-малки от 5 μm, а дизайнът й позволява два пъти по-бързо и по-ефективно усвояване на лекарственото вещество и намалява продължителността на аерозолната терапия. Прилежащи аксесоари към инхалатора са маска за възрастни, детска маска, мундщук, накрайник за нос. Поръчайте този модел инхалатор за цялото семейство AirFamily директно в чата на уеб магазина, скайп, телефон или като следвате стъпките за поръчка. Екипът на FashionStore. BG Ви очаква!

 
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^