Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Инхалатор Philips Respironics Tюленчето Сами – надежден, сигурен, симпатичен!

Приятелски дизайн
Компресорният инхалатор Тюленчето Сами комбинира детски, приветлив дизайн с високо ефективен разпръсквател SideStream. Инхалаторът осигурява бързо лечение за деца и улеснява прилагането на аерозолна терапия. Предпочитан от децата, техните родители и педиатрите.

Надежден, бърз, стабилен

Уредът е предназначен да се справя с необходимостта от прилагането на чести процедури в болницата и е надежден и стабилен избор за лечение вкъщи. Инхалаторът използва технологията Вентури, която осъществява допълнителен въздушен поток, освен този на компресора, в резултат на което медикаментите се приемат по-бързо и лечението е по-краткотрайно. Сами работи с детската маска Костенурката Тъкър. Тя е изработена от мек и гъвкав материал и приляга добре към лицето за удобство на детето. Маската има отвори, които отклоняват потока на разпръсквания медикамент далеч от очите, като намаляват нежеланото отлагане.

Предимства :
- Приветлив дизайн за деца
- Включена е маска за деца с образа на Костенурката Тъкър – дизайнът на маската предотвратява попадането на аерозол около и в очите
- Разпръсквател за многократна употреба SideStream
- Партньорство с доказаната технология SideStream – бързо и ефикасно прилагане на лекарствените препарати; активни вентури, които ускоряват допълнително въздушния поток произведен от компресора – бързи процедури
- Надежден дизайн за честа употреба в болницата и вкъщи
- Вградена система за термална безопасност – постоянна работа без необходимост от изключване за охлаждане

Гаранция: 3 години

Спецификации :
Електрически изисквания: 230 VAC/50 Hz; 0,7 A
Термална защита при прегряване
Термален бушон
Работна температура 130º C
Функциониране: 6 LPM @ 10 PSIG
Максимално налягане: 29-43.5 PSI
Размери (Д х Ш х В): 26,7 x 15,5 x 22,6 см
Тегло: 1,58 кг
Режим на работа: непрекъснат
  Продукт известен още и като AVENTRespironics
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^